onsdag 19 oktober 2011

Detta med statistik

Förstår mig inte på statistiken till 100% här på blogger. Det står liksom att någon (eller något) har tittat på min blogg 64 gånger, givetvis olika personer. Men betyder det att det är 64 unika personer eller att det är varje gång någon varit inne även fast det är för 10:nde gången och räknas jag när jag kollar min blogg även fast jag är inloggad? Mycket otydligt, undrar om jag behöver fördjupa mig i detta.

Annars då, arbetsdagen är slut nu redan 6.30pm vilket är väldigt skönt! Har haft en bra dag men varit relativt uttråkad mellan varven eftersom båda värdföräldrarna varit hemma och barnen roat sig med kompisar eller på annat sätt = jag har inte haft nåt att göra annat än att sitta bort ännu mera tid. Man får väl lov att säga att mitt arbete är ganska så avslappnande när det är så men det är ju så sjukt tråkigt och det känns verkligen som att livet bara passerar medan jag sitter och stirrar på den svarta mobilskärmen i väntan på något intressant. Nej, ska jag nu jobba vill jag göra något också.

Resten av kvällen ägnas nog åt en kopp te, snygga till naglarna och titta på Vänner för att sedan försöka somna tidigt. Får inte bli sjuk! Halsen fortfarande ond och tröttman sitter i. Hörs imorn godingar. Ciao.

1 kommentar:

  1. Statistiken kan du nog inte helt lita på. Men jag vet att du kan ta bort så den inte räknar dina "klick". Vet inte om det räknas unika läsare eller varje "klick".

    Jag vet en sak du skulle kunna börja titta på/planera om du får tråkigt ;)

    Krya på dig <3:at

    SvaraRadera