måndag 14 november 2011

Julshopping


Hej igen!

Gud vilken intensiv helg! Hemmafest i fredags, NYC och julshow i lördags och julshopping idag! Allt med Jenny, förjävla bra! Vi åkte till Menlo Park Mall idag och hade det mysigt, gick i affärer och köpte julklappar som ska med hem till Sverige. Vad det är kan jag ju självklart inte berätta eftersom ni då vet vad det är, men ni får se snart ;) Fina grejer är det i alla fall, jag är så jävla nöjd!

Vi avslutade med middag på Paneras innan jag lämnade av Jenny hemma hos henne och styrde hem till mig. Köpte även en väska inför hemresan, behöver ju en extra eftersom.. hrm! Ja, jag har ju köpt en del och mer ska till så lika bra att införskaffa en till resväska. Men den är skitpraktisk! Det är som en trunk, fast på hjul och ihopvikbar med dragkedja för att man smart ska kunna förvara den. Älska Amerika och alla deras påhitt!

Nu är det kväll och jag ska ta en välförtjänt varm dusch innan jag kryper till kojs med nån mysig film. Skulle ju va trevligt med en julfilm men har ingen sån på lager, kanske ett julavsnitt vänner? Vi får se :) Och föresten, dom har langat upp julgranen i Menlo Park, julstämning all over! Ciaoo.


2 kommentarer:

  1. Häftig gran. Roliga babyklossar. Allt är som vanligt i STOR skala. /mami

    SvaraRadera
  2. Åååå vill att det ska bli advent så man får pynta. Skulle vara nice med en så stor gran men det tror jag Eric säger nej till ;p
    Spännande med julklappar :)

    SvaraRadera