torsdag 1 september 2011

I work out


Haha, tänkte bara på låten jag lagt upp längre ner, och eftersom jag snart jag svida om till nåt mer komfortabelt än jeansshorts och gå på treadmillen kändes det som en passande rubrik. Fast nu får vi ju se om jag går på treadmillen efter det är en sån där som man kan fälla upp och ner, och för tillfället är den uppe.. och den verkar hata mig och min värdpappa är inte hemma... Jag kan alltså inte få ner den själv utan behöver en karl. O well.

Det har inte hänt mer än vanligt här, Max hade en playdate, jag tvätta lakanen i kidsens sängar och det var ett helvette att bädda om som vanligt men nåväl. Serverade svenska hemlagade köttbullar till middag och det var en hit, så det ska jag göra igen. Nicky provade lingonsylt och blev helt lyrisk, haha. Svensk matkultur är det enda rätta.


Övriga noteringar: jag har klarat mig 3 dagar utan att småäta eller äta nåt onyttigt så hurra för mig. Ska börja läsa spanska nästa vecka, herre jesus. Vill börja med min scrapbook NU! Men måste framkalla bilderna först. Har saknat Sverige, min familj och vänner, djur och natur och till och med kallare klimat idag också. Men det går över. Kollar några avsnitt vänner så går det mesta över... Bildrace på allt och alla jag saknar, varse!
Pallar inte mer nu, men jag saknar ändå lite mer än jag visat.. hum..3 kommentarer:

  1. Jaha, då ska du börja skolan igen då. Det kommer nog kännas bra att plugga lite. Fina bilder du bjuder på.Kram /mami

    SvaraRadera
  2. ååh! älskar bildbomber! :D hehe, jordens sötaste på mig och tiff i slutet ! (y)

    SvaraRadera