fredag 2 september 2011

Lite Lasse på kvällskvisten

Gillar ordet "kvällskvisten". Prova säga det högt, riktigt krispigt och nice ord. Det är liksom.. klämmigt. Hahaaha :P

Jobba, hade 7(!!) barn, killar såklart på en pooldate, jahapp. Lagat middag, tvättat som en liten, liten galning och hängde på Starbucks med Jenny, Josefine och två andra pers, en annan au pair och en helskum kille som trodde det var okej att sitta fan upp i knät på en och kindpussas första gången man sågs. Jävla typ, hade svårt för honom, hoppas jag inte behöver träffa honom igen. Huva.

Har skrivit en liten lista för morgondagen och hoppas jag hinner packa allt i snygg ordning innan 2 eller nåt, jag och Jenny drar till Boston över helgen imornkväll, kommer bli till att strosa runt vid Harvard University och leta upp ett fräscht spa för lite återhämtning. Skönt! På måndag är det Labor Day så jag är ledig, wihoo!

Måste säga en sak också som säkert får mig att framstå som alkis men det skiter jag i! Fy fan vad jag saknar att festa. En normal festkväll, med normalt festfolk. Man gör sig i ordning med en liten fördrink, åker in till stan och dunkar peppmusik i hörlurarna på vägen in. Drar hem till en kompis som har förfest, spelar olika förfestsällskapsspel, taggar, byter låt 500 gånger, shottar lite, bättrar på sminket och går på toa 7 gånger under de sista 15 minuterna innan man taggar ner till centrum för att steppa in på nån klubb och bara röja golvet, riva taket och ha så sjukt kul att man kunde svimma för den anledningen. Checka ut vid stängning och äta en riktigt fet kebabtallrik och sen bara däcka hemma på en skön soffa eller underbar säng och sova tills morgonljuset letar sig in under ögonlocken.... *suck* Och varför saknar jag allt det här som låter allmänt dräggigt? För att jag har turen att vara kompis med världens bästa festarcrew som VET hur man gör det RÄTT. Vi är oslagbara, ni vet vilka ni är..

Nej, nej, ska fortsätta gnaga lite Lasse låtar innan jag fattar att det är sovtimma. Ciaoo. P.s. tar inte med datan till Boston så blir tunt med blogginlägg i helgen.

2 kommentarer:

  1. haha sara da klaga inte nu när du får chansen med lite närkontakt med killarna ;)

    SvaraRadera
  2. En hel utekväll med drinkar och fullekäk bokar vi in när du kommer hem :) jag kan nog oxå festa till det ordentligt ;p

    SvaraRadera