tisdag 27 september 2011

Tänker lägga ner bloggen

Ja det är ju inte så kul att skriva för en publik som verkar vara helt borta. HALLÅ VAR ÄR KOMMENTAR HAGLET SOM JAG SÅG PÅ VÄDERPROGNOSEN??!?!?!?!??

Annars då, trött som ett djur och ville verkligen inte åka till min spanska lektion, men jag har för mycket studie moral (uppenbarligen) så nog fan åkte jag dit. Och så får jag veta att provet som vi skulle ha på torsdag är flyttat till tisdag nästa vecka. Driver ni?! Jag hade ju tänkt att det var perfekt att ha provet på torsdag eftersom jag inte kan komma den dagen. Men det är väl inte meningen att jag ska slippa undan..

De todas maneras, jag ska strax åka och hämta upp ryggsäckar och instrument eftersom tvillingarna har halv dag. När jag kommer hem med det ska jag däcka, trött som en redig gnu som sagt. Men jag måste åka illa kvickt nu ser jag.

Dagens positiva tankar: Stefan kommer hit om mindre än en vecka, slutar tidigt på fredag, alla kids har playdates BORTA idag = jag kan soova ^^ Grejt! Ciao.

3 kommentarer:

  1. NEEJ måste ha något att läsa ju, för fan folket kommentera dååå!! <3

    SvaraRadera
  2. Visst kan du lägga ner bloggen ...Men inte fören du kommit hem "PUNKT"

    SvaraRadera
  3. Håller med båda Sandra och Jenny. Måste ha något att läsa till morgonkaffet:)och visst kan du lägga ner bloggen...när du kommer hem. Puss!/mami

    SvaraRadera