torsdag 8 september 2011

Lite konstig är man ju

Sitter och lyssnar på julmusik, det är gött i september det!

Kom ganska nyligen hem från skolan... ja, idag började allvaret. Hade ångest över att behöva gå upp en kvart tidigare och sminka mig och fixa håret innan jag började jobba. Åkte direkt till campus efter att ha lämnat Max och irra efter en parkering och sluta med att jag fick gå en kvart -.- bra där. Sen trodde jag att jag skulle dö när lektionen började. Läraren pratade BARA spanska. Ingen engelska över huvudtaget. Men det gick bra i alla fall sen, jag kunde förstå sammanhanget på det mesta, och faktiskt förstå en del ord och meningar så det blir nog bra i längden men just nu känner jag mig nästan som en loser, haha! :P Men det är bara å bita ihop, ska bli vass som fan och lära Milo allt jag kan när jag kommer hem ;)

Nu har jag käkat och fortsätter med tvätten innan det blir till att hämta kidsen vid 2.30 om ca 2½ timme alltså. Ska hinna med en nap till lite julmusik också. Vi hörs mina fina! Adios!

2 kommentarer:

  1. Julmusik ja...det kanske man skulle börja lyssna på ;p jag brukar faktiskt vara tidig. Men inte före oktober alla fall.

    Låter bra att du ska lära min lilla plutt spanska :)

    SvaraRadera
  2. Du är som jag du, jag börjar också spela lite julmusik i september för att sen öka på i oktober :)
    Du kan få lära mig lite spanska också. Det är ett sånt fint språk.Kram /mami

    SvaraRadera