söndag 4 december 2011

GOOODISSS!!

Fett gött, blir snabbt beroende och kan inte låta bli att anse svenskt lösgodis som en bättre frukost än någon amerikansk frukost.

Var som sagt i NYC igår med Jenny hjärtat och vi gick nog runt hela Manhattan kändes det som. Först uptown till Central Park South 59th st och gick höger till 3 ave till Dylan's Candy Bar. Klaustrofobiskt mycket folk på det stället, var tvungen att fly fältet men lyckades med ett varv i godislandet i alla fall och det var riktigt läckert! Gick vidare längs med Fifth Avenue som var totaltjockat med folk så flydde mot 8 ave för att kunna gå fritt ner till Christoffer Street (efter 10th st!!) och Sockerbit. Dags för svennegodis och återigen fick jag Sverige-överdos. Undrar hur det blir när jag faktiskt kommer hem och allt är Svedala, haha spara en plats på sjukan för mig, kanske svimmar.

Köpte mig i alla fall en liiiten liiiten godispåse och en polkagris stång, mumma! Äkta Gränna, fan va göött! Den ska dock sparas till julafton. Idag blir det hem till Jenny för Sunes Jul, glögg och pepparkakor, NICE! Trevlig andra advent på er! :)

1 kommentar:

  1. Trevligt med lite svenskt godis :)
    Vad fin bloggen blev :)

    SvaraRadera